Om Move Innovation

VI BRÆNDER FOR AT SKABE INNOVATIVE PRODUKTER OG LØSNINGER

Move Innovation er et ambitiøst udviklingshus, som siden 2010 har skabt nye produkter og løsninger for vores kunder, der spænder fra iværksættere til nogle af de største danske industrikoncerner. Vi laver elektronisk produktudvikling, der skaber forandring – både i hjemmet og på produktionsgulvet.

I Move Innovation er vi do'ere, og vi giver vores kunder hurtige og konkrete resultater. Vi designer, udvikler, tester og servicerer lige fra behovet opstår, til det færdige produkt er produceret - uanset om der er tale om en komponent, et apparat eller en løsning. Bagefter sørger vi ligeledes for at producere, vedligeholde og opgradere produkterne.

Vores succeskriterie er mersalg eller sparede omkostninger for vores kunder. Vi har mere end et årtis erfaring med udvikling af innovative løsninger, og vi skræddersyr vores ekspert teams, så vores kunder bliver suppleret med præcis de kompetencer, der passer til deres behov. 

Siden 2010 har vi udviklet mere end 120 projekter for kunder med elektroniske løsninger som resultat. Vores løsninger anvendes i dag over hele verden - lige fra ørkenbyer til verdens metropoler. 

Hos os er sparring og effektivitet i højsædet

Medarbejderne i Move Innovation har en bred vifte af forskellige spidskompetencer, og i et projekt trækkes der på alles ekspertise. Her er al viden samlet under ét tag, og det betyder, at vi hurtigt rammer plet.

Vi arbejder altid i tværfaglige teams, der er skræddersyet til hvert enkelt projekt. Dermed sikres et ekstremt højt vidensniveau.

Udover vores kompetente ingeniører har vi de nødvendige fagfolk og faciliteter til at klargøre de løsninger, vi udvikler, til produktion. Dette sikrer en effektiv proces, hvor eventuelle produktionsudfordringer bliver opdaget og løst umiddelbart, således at vi hurtigt kan tage et produkt fra idé til 0-serieproduktion.

Produktionsindustrien og medicoindustrien fylder meget i vores portefølje, og vi er eksperter i både produktionsoptimering og efterlevelse af medicinske standarder. Vi samarbejder ligeledes ofte med startups og innovation selskaber, som vi både hjælper med ideudvikling samt med at få produkterne på markedet.

Hvad beskæftiger en Move Innovation medarbejder sig med?

I Move Innovation er vi et blandet team af dynamiske, dygtige unge og erfarne ingeniører, som dedikeret arbejder med udvikling af produkter med fokus på elektronik, apparater og løsninger.

Vi arbejder som konsulenter for vores kunder fra vores lokaler i Søborg, der er specielt indrettet til os med værksted, laboratorium og produktionsfaciliteter.

Vi arbejder på flere forskellige projekter på kryds og tværs, eller i specielle teams på større projekter. Samarbejde med kollegaer og med kunder er en meget vigtig del af dagligdagen hos os.

Arbejdsopgaverne hos Move Innovation er afvekslende og uforudsigelige, hvilket skaber et dynamisk og spændende arbejdsmiljø. Der er plads til at føre ideer og ambitioner ud i livet, samt lære noget nyt og blive udfordret på sine faglige kompetencer.

Vi giver plads til personlig udfoldelse

Vi finder det meget vigtigt, at have tillid til alle medarbejdere som mennesker. Vi giver plads til alle, og der er rig mulighed for at bruge vores arbejdslokaler i fritiden, hvis man går med en hobby, som kræver plads eller værktøj, som vi har stående i laboratoriet. Vi har eksempelvis en medarbejder som har printet reservedele til sit fiskehjul. Den slags synes vi er fedt!

I efteråret 2016 flyttede vi ind i nyindrettede lokaler med blandt andet værksted, hvor vores hardware ingeniører laver prototyperne. Vi har et virkelig godt kollegialt miljø, hvor flere dyrker sport sammen og foruden fredagsmorgenmad og fredagsøl i køkkenet, tages der initiativ til at gå ud at spise, gå til ølfestival, tage på fisketur og meget mere.