Hardwareudvikling

Hardwareudvikling

Med Move Innovation som samarbejdspartner har du et helt innovationshus i ryggen. Vi har samlet både hardware, software, mekanik, elektronik, design og konstruktionsingeniører under ét tag.

Move Innovations hardware ingeniører er specialiseret i at udvikle og forfine hardware. Vores team af erfarne og nysgerrige ingeniører kendetegnes af deres effektivitet og iver efter at løse enhver opgave – selv når den virker umulig. Vi sikrer, at du får en funktionel løsning, der let kan opdateres, så du sparer penge på både service og vedligeholdelse. Ved at teste komponenterne i deres kommende driftsmiljø tidligt i udviklingsfasen sikrer vi, at din løsning er tilpasset virkelighedens verden. Vi har stor erfaring med overholdelse af dokumentationskrav og standarder samt med at optimere godkendelsesprocesser og verifikationer.

 

Fra tanke til endeligt produkt

Når du samarbejder med Move Innovation i din hardware udvikling, er du sikker på at være en aktiv del af alle trin i processen, hvis du ønsker dette.
Vi har erfaring med at samarbejde med virksomheder og start-ups i alle størrelser, og vi skræddersyr rammerne for projektet specifikt til dig.

Afhængigt af dine behov, er dette de trin Move Innovation guider dig igennem:

Teknisk specifikation

En godt defineret teknisk specifikation, der opridser krav og funktionaliteter for dit endelige produkt, kan ofte være afgørende for, hvorvidt et projekt bliver succesfuldt eller mislykkes. Den tekniske specifikation hjælper med at identificere mulige risici ved de ønskede funktionaliteter og præstationsniveauer, og den opridser den tid, omkostning og menneskelige ressource projektet kræver. For Move Innovation er det allervigtigste på dette tidspunkt at finde et fælles grundlag gennem workshops og dialog med dig. Vi hjælper dig med at lave de nødvendige tekniske specifikationer, baseret på dine ønsker og vores erfaringer samt ved at trække på tekniske specialister og projektledere, der matcher kompleksiteten i dit projekt.

Mock-up & Prototype

Når du introducerer nye produkter eller teknologier indebærer det altid en øget risiko i form af fejljusteringer i funktionalitet og brugeroplevelse. Ved hurtigt at lave en funktionel prototype sikrer Move Innovation at projektets risici bliver afdækket og minimeret på et tidligt stadie i projektet og med lave omkostninger. Vi har de nødvendige kompetencer og udstyr til hurtigt at lave prototyper og Proof of Concept og vi hjælper dig med at implementere og validere nye ideer og teknologier på den mest økonomiske måde.

Schematic

Hardware ingeniørerne i Move Innovation er eksperter i de nyeste versioner af Altium Designer og OrCAD/Allegro. Vi er et team af ingeniører med forskellige spidskompetencer, og vi sørger altid for faglig sparring om vores projekter. Dermed er du sikret de bedst mulige strukturerede design, der er både verificerbare og veldokumenterede. Det første schematic inkluderer mange testpunkter og muligheder for justeringer, så vi er sikre på, at du i sidste ende får den bedst mulige løsning.

Integration af elektronik

Vores hardware ingeniører er specialiserede i at designe avancerede PCB-layouts, der passer til den funktion, størrelse og prissætning, du ønsker for dit produkt. Alle layout laves i 3D-modeller, der hjælper med at identificere og løse mekaniske udfordringer allerede inden produktionen er begyndt. 

I Move Innovation kan vi både udvikle, producere og vedligeholde din udvikling. Selvom vi står for alt i udviklingen eller dele af udviklingen, er produktet og dokumentationen om produktet din ejendom. Dermed har du altid mulighed for at benytte dig af den EMS (Electronic Manufacturing Services) leverandør, du ønsker til fremstillingen af dit produkt.

Box Build & Mekanik

I Move innovation hjælper vi dig i overgangen fra elektronik til færdigt apparat. Vi er specialiseret i at implementere elektronikken i det ønskede design og hjælper dig med at specificere stikforbindelser og brugerflade i overensstemmelse med lovgivning og designkrav. 

Vores design- og konstruktionsafdeling er specialister i at designe og konstruere produkter og mekanikken deri, så fremstillingen af produktet vil være så simpel og økonomisk som muligt. Vi har øje for optimering af komponenter og samling af produktet i forhold til produktionen.  

Test & Validering

Hos Move Innovation er vi specialiseret i at definere testkrav, der sikrer langvarig levetid for dit produkt. Vi har stor erfaring med fysiske test af udregninger og design, samt med at sikre overensstemmelse med dokumentationskrav og standarder som MDR, ISO 13485, IEC 60601 og IEC 61010. Ved hjælp af både vores eget laboratorium og testudstyr, samt partnerskaber med testfaciliteter i hele Danmark, er vi i stand til at udføre en bred vifte af tests og analyser, der optimerer produktets pålidelighed og ydeevne.

Certificering

Vi har stor erfaring i arbejde med CE og medicinsk certificering af produkter. Ved at tage højde for certificeringer tidligt i processen, kan dit produkts “time to market” blive drastisk reduceret. Vi kan hjælpe dig gennem processen - lige fra den indledende afdækning af dine muligheder, til den endelige sikring af dit produkts komplette overholdelse af kravene.

Produktion

I Move Innovation har vi vores egen produktion, som vi bruger hvis du skal have produceret en 0-serie eller mindre end 2000 enheder pr. år.
Skal du have en større produktion, kan vi hjælpe dig med at finde den rette EMS(Electronic Manufacturing Services), der bedst passer til dine specifikke behov i forhold til produktionstid, omkostninger og kompleksitet. Vi har mange års erfaring, et bredt netværk og kendskab til partnere og hjælper dig med opstarten af produktionen. 

 

Vi kan også hjælpe dig med at bygge skræddersyet produktions- og testudstyr, der muliggør en hurtig og simpel programmering, konfigurering, traceability og testning. Når først produktionen kører, sikrer vi en udførlig overdragelse af materialet, så du kan fortsætte på egen hånd.