Sensorudvikling

Står I og skal bruge en special udviklet sensor, som ikke er en hyldevare, så kan vi hjælpe jer! Vi er eksperter i at udvikle sensorer, uanset formålet

Sensorudvikling

Står I og skal bruge en special udviklet sensor, som ikke er en hyldevare, så kan vi hjælpe jer! Vi er eksperter i at udvikle sensorer, uanset formålet.

Vi har stor erfaring med udvikling af sensorer og har blandt andet udviklet sensorer til måling af vibrationer, slid, emissioner, tryk, temperatur og flow, foruden kemiske sensorer og MEMS baserede sensorer. 

Vi har også stor erfaring med også at bruge eksisterende sensorteknologi på en anden måde, ud fra vores kendskab til fysisk modellering, kan vi nemlig bruge en type sensor til at udregne andre parameter. Dette gjorde vi blandt andet i vores udvikling af Spiromagic. 

Spiromagic er en lungefunktionsmåler, som bruges af astma og KOL patienter til at måle deres lungekapacitet. Vi har udviklet og brugt en tryksensorer i Spiromagic til at udregne det flow eller lufttryk man puster med. Du kan læse mere om vores udvikling af Spiromagic her og læse mere om Spiromagic her

Skal I bruge en testopstilling med special sensorer i, kan vi udvikle testudstyret og - opstillingen. Vi kan udvikle det rette udstyr, tilpasset omgivelserne forsøget og test opstillingen skal indgå i. Skal testudstyret tilkobles noget af jeres eksisterende udstyr og eksempelvis have forskellige målepunkter, kan vi lave en dataopsamling med udvælgelse af relevant data. I forlængelse heraf, kan vi også udvikle et brugerinterface, hvor den relevante data kan tilgås og præsenteres brugervenligt.

Vi tilbyder

  • Udvikling af testudstyr, herunder sensorer og elektronik.
  • Rådgivning omkring valg af testmetode
  • Hardware udvikling 
  • Software udvikling
  • Design og konstruktion af prototyper
  • Mekanisk opbygning
  • Cloud til dataopsamling
  • Udvikling af brugerinterface (UI)   
  • Produktion af 0-serie op til 1000 stks. 

Vi levere og udviker innovative og special designede sensorer, der blandt andet forbedre kontrol, understøtter bæredygtig produktion eller øger sikkerheden. 

Vi har en bred palette af in-house udviklinger, teknologier, testfaciliteter og produktion, som understøtter udviklingen af specielle sensor løsninger.

Kontakt os her, hvis du ønsker en uforpligtende snak om dit næste projekt.