IIoT løsninger

Industri 4.0

Økonomiske IIoT-løsninger, der giver dig frihed og profit 

I Move Innovation har vi mange års erfaring med udviklingen af Industry 4.0-compatible løsninger, der gør en forskel. Med vores innovative tilgang til cloud computing får du en løsning der er økonomisk, tager udgangspunkt i dine reelle behov og åbner op for uafhængig videreudvikling. 

Vi lægger vægt på, at du får: 

  • Et skræddersyet set-up
  • Ren data, som er nemt anvendeligt
  • Åben platform med mulighed for udbygning efter behov

Alsidig erfaring med skræddersyede løsninger

I Move Innovation har vi i mange år arbejdet med Industrial Internet of Things og skræddersyet løsninger, der passer specifikt til den enkelte virksomhed. Vi har leveret hundredvis af færdige IIoT-løsninger til adskillige store kunder inden for bl.a. plastproduktion, produktion af bio-ethanol. cement- og mineindustrien samt vindmølleindustrien. Vi arbejder altid under fortrolighed og hemmeligholder vores samarbejder. 

Move Innovations IIoT-løsninger består bl.a. af hardware til dataopsamling, eksempelvis måling af tryk, rystelser, slid, temperatur, flow. Disse data bearbejdes og behandles, således at de bliver til overbliksskabende grafer, figurer eller alarmfunktioner. Dette giver dig en effektiv nær- og fjernovervågning af dine maskiner, med mulighed for at regulere maskinernes indstillinger, hvis data falder uden for specifikationerne.
Dette et direkte økonomisk og bæredygtigt afkast. Levetiden på produktionsudstyret forlænges, idet man med den rigtige vedligeholdelse undgår unødvendigt slid. Ligeledes bliver det muligt at finde frem til de specifikke maskinindstillinger, der giver den højeste produktionsværdi.

Udfordringerne ved industrielle IIOT løsninger 

Når man skal udvikle industrielle løsninger, opstår der ofte problematikker omkring signalet og signalstyrken i de digitale og elektroniske løsninger.

Industrielle virksomheder ønsker ofte wireless- og batteridrevne løsninger, da ledninger i produktionen er uhensigtsmæssige. Desværre bliver signalet i de trådløse løsninger svækket, grundet de store maskiner af metal
En anden udfordring, som vi ofte oplever ved industrielle løsninger, er holdbarheden af de elektroniske løsninger, som udvikles. Der er helt andre krav, når løsningen skal implementeres i industrien. Løsningen skal ofte indgå i et hårdt miljø, med både vand, varme, stød og skidt. 

Vi har stor erfaring med at udvikle sensorer og løsninger som tager højde for alt dette og kan indgå i et industrielt miljø.

Vi hjælper forskellige industrier med at blive mere konkurrencedygtige, digitalisere deres produktion og indtræden i industri 4.0.