Softwareudvikling

Udviklingen indenfor software går hurtigt, men hos Move Innovation er vi opdateret med den nyeste viden

Softwareudvikling

Udviklingen indenfor software går hurtigt, men hos Move Innovation er vi opdateret med den nyeste viden. Vi gør brug af de nyeste metoder og værktøjer, hvilket fremtidssikrer din udvikling. Foruden at fremtidssikre din løsning, er vores udviklinger altid nemme at opdatere, således at dit produkt altid kan opdateres og følge med brugsbehovet. Dette holder dine udviklingsomkostninger på et minimum.

Vi har et helt team af eksperter siddende inhouse. Vores softwareingeniører arbejder til dagligt med at designe og programmere software og it-løsninger. Vi beskæftiger os med alt fra algoritmer, datastruktur, databaser, systemintegration, systemudvikling, softwarearkitektur, clouds, Iot, apps og meget mere.

Hvordan arbejder vi i Move Innovation

Hos Move Innovation benytter vi os ofte af færdige processorkort som f.eks. Arduino eller RasberryPI, da disse nemt kan kombineres med et stort udvalg af sensor- og styringskort. Dette gør det nemmere, billigere og hurtigere at udvikle embedded løsninger til dig.

Vi beskæftiger os rigtig meget med dataanalyse. De fleste af vores udviklinger indeholder en form for dataopsamling, ofte via en sensor. Dataen sendes til en cloud og skal efterfølgende behandles, her arbejder vi med dataanalyse, hvor vi “renser” dataen, så den efterfølgende kan bruges eller klassificeres. Dette giver et overblik samt nye indsigter og med de rette teknologier eks. machine learning er det også muligt at forudse fremtidige tendenser, så du kan lave målrettede indsatser i tide.

Arbejdsmetoder i vores software afdeling

Vi beskæftiger os ofte med Continuous Integration (CI), da det er en effektiv og agil arbejdsmetode. Med continuous integration, arbejder vores software team med løbende integrering af koden. Derved opdages og rettes fejl og mangler løbende, frem for at løse dette til sidst og på én gang. Det kræver flere ressourcer at rette fejl, når koden først er færdig, frem for tidligere i processen.

Integrationen af software koden er ofte den komplekse del, så ved at integrere den løbende oplever vi færre integrations fejl. Det betyder også at vi kan være mere produktive og samtidig har et ekstra lag af kvalitetssikring.

En stor del af denne proces er automatiseret, så når vores udvikler har integreret koden, testes denne automatisk. Der bliver foretaget build, unit test og integrations test.Test af koden er en lige så vigtig del, som udviklingen af koden.

Denne arbejdsmetode er særlig velegnet, når vi arbejder i teams, da vores udviklere arbejder og koder parallelt, flette det sammen til en fælles kode, for derefter at fordele og arbejde videre. Dette sætter store krav til koordineringen, og derfor har vi valgt at samle alle vores software ingeniører inhouse. Det sikre kvaliteten af dine udviklingsprocesser og samtidig minimere det dine udviklingsomkostninger og -tid.

Foruden Continuous Integration arbejder vi også med Test Driven Development(TDD) som er en udviklingsmetode, hvor kravet er essentielt. Man udarbejder test cases på baggrund af kravet og softwaren skal så udvikles til at blive godkendt i testen.

Dette bruger vi særligt, når logikken er kompleks, så er det en god ide at fastlægge hvad koden/devicet skal kunne gøre, inden man går i gang med softwareudviklingen. I sådanne tilfælde er det ideelt at arbejde med Test Driven Development.