FoodTech, fødevareteknologi og fødevareindustrien er en innovativ og spændende branche, som er i rivende udvikling. Det kræver viden inden for en bred vifte af områder at møde udfordringerne i forbindelse med globale markedskrav, ændrede forbrugerkrav, bæredygtighed, socialt ansvar og konkurrenceevne. Vi har udviklet udstyr, teknologi og løsninger til forskellige aktører indenfor FoodTech branchen og kender til de forskellige krav ift. fødevaresikkerhed og fødevarekvalitet.
Skal du have hjælp til at udvikle fremtidens fødevareteknologi med fokus på smag, sundhed, bæredygtighed, fødevarekvalitet og fødevaresikkerhed, så er Move Innovation en oplagt partner. Vi kender til de nyeste teknologier og har stort kendskab til at drive produktionen i en fødevarevirksomhed.
Move innovation er stedet hvor gode ideer mødes og udvikler sig.
Vi har blandt andet hjulpet Glycospot med at optimere deres mikro-spektrofotometer, som kan måle enzymaktiviteten i eksempelvis produktionen af brød eller øl, det kan du læse mere om her. (LINK TIL GLYCOSPOT)
Derudover har vi også hjulpet FoodOp med udviklingen af digitale vægte, som måler madspild i bl.a. kantiner, restauranter og hoteller. Ved denne udvikling var det vigtigt, at designet skulle kunne holde til varme fade og indgå i et miljø med fødevarer. Du kan læse mere om udviklingen her.(LINK TIL FOODOP)