Brancher

I Move Innovation udvikler vi løsninger, komponenter, elektronik og produkter til alle som har behov for dette. Vi afgrænser os ikke til udvalgte eller bestemte brancher. Vi er specialister i at løse tekniske problemer, som aldrig er løst før. Derudover er vi specialister i at udvikle elektronik, komponenter, løsninger og produkter som ikke er udviklet før - Uanset branche. 

Mange af vores kunder kommer godt nok fra medico- eller automationsbranchen, og derfor er vi bl.a. eksperter i at komme i mål med medico certificerede produkter eller udvikle specialkomponenter til automationsbranchen. Men det betyder ikke, at vi ikke samarbejder med andre brancher, tværtimod. Vi tager altid gerne imod en udfordring, uanset branche. 

Vi har ligeledes hjulpet mange startups med at supplere og realisere deres teknologivirksomheder, herunder søge fundings. Derudover har vi også hjulpet investorer med at vurdere teknologi og deres guldæg. Vi har faciliteterne til at kunne udføre en teknisk vurdering og dermed halvere fejlskud på nye investeringer. 

 

Selvom mange af vores kunder kommer fra medico- og automationsbranchen og startups er en del af vores DNA, så er vi altid klar på nye udfordringer, uanset branche.